societat

La residència Costa d’en Blanes: “Hem tengut 22 morts, tots eren grans i tenien patologies; no hi ha hagut sorpreses i n’estam contents”

El brot al geriàtric calvianer ja ha causat 85 positius


La subdirectora d’Atenció a la Cronicitat de l’IB-Salut, Angélica Miguélez, ha assegurat aquest diumenge que el brot a la residència Costa d’en Blanes està “totalment controlada”. “Hi ha hagut 85 casos en total, dels quals en queden 72 d’actius i 12 difunts”, ha afirmat.

“Totes eren persones grans, molt grans, amb moltíssimes patologies. No hi ha hagut cap sorpresa entre els morts. Són persones que haurien pogut morir per qualsevulla altra cosa: d’un refredat, d’una grip… I les pèrdues sempre són molt dures. Però per remetre’m als números: en aquest brot ha mort un 14% de persones [contagiades], i al brot anterior a Costa d’en Blanes va morir un 32%. Per tant, la mortalitat pareix que millor amb la vacuna. Així que, en general, n’estam contents”, ha afegit la responsable de l’IB-Salut.

La residència Costa d’en Blanes ha comunicat quatre noves morts aquest diumenge, el que suposa que en tota la pandèmia 22 persones han perdut la vida en aquest geriàtric a causa de la Covid-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Mal temps però terrasses plenes durant el matí

Els restauradors esperen amb ganes poder fer servir l'interior dels locals

Més de 1.000 persones gaudeixen d’un concert a Holanda com a part d’un experiment

Tots els assistents varen haver de passar una PCR i varen estar controlats durant tot el concert

La vacunació massiva al poliesportiu Germans Escalas comença demà

Aquest dilluns estaran en funcionament set de les catorze línies que hi ha al recinte

De moment, poca pluja

Fins al diumenge migdia només s'havia registrat una brusca que principalment afectava les Pitiüses