societat

L’IB-Salut necessita infermeres a totes les Illes per cobrir vacances del personal

S'ofereixen contractes temporals amb incorporació immediata durant el mes de juny

L%27IB-Salut+necessita+infermeres+a+totes+les+Illes+per+cobrir+vacances+del+personal

La pandèmia ha evidenciat la manca de professionals d’infermeria a les Illes. El Servei de Salut fa una crida per contractar personal del sector per cobrir vacances i susbtitucions a Mallorca, Menorca i a Eivissa. La crida és per la incorporació immediata durant el mes de juny als llocs de feina, coincidint amb la graduació d’un centenar d’infermeres que han cursat la carrera a la UIB.

La directora del Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), María José Sastre, explica que ”ja ho tenim tot preparat per poder col·legiar-les entre el dia 14 i 15 de juny, perquè dia 16 puguin començar a fer feina”. Un dels objectius, segons el COIBA, és ”aconseguir que les graduades en infermeria no marxin a treballar a fora de les Illes. La qual cosa passa per millorar les condicions laborals, donar estabilitat i fer més oposicions, ha sentenciat Sastre.

Segons el COIBA la manca de professionals s’ha evidenciat durant la pandèmia, ja que durant anys infermeres de la Península venien a les Illes a fer feina de manera temporal. Però, a conseqüència de la pandèmia, tenen feina a les seves comunitats.

Els professionals que estiguin interessats a prestar aquests serveis, han afegit, poden informar-se per mitjà de la web de l’IB-Salut. Els professionals que es vulguin inscriure han d’enviar un correu electrònic per a informar de la seva disponibilitat a l’adreça bolsaunica@ssib.es i en l’assumpte han d’indicar ‘nomenament infermer/infermera‘.

En el cos del missatge han d’indicar les dades de contacte i també han ressaltat la conveniència d’adjuntar el currículum i que indiquin en quina àrea o processos tenen experiència i en quina illa o en quines illes estan disposats a treballar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El port de Sant Antoni, en risc a llarg termini per l’augment del nivell de la mar

Els efectes del canvi climàtic afectarien l'operativitat portuària de manera important a la badia de Portmany cap a l'any 2100....

El descontrol entre les colònies de moixos duu al Consell de Menorca i els ajuntaments a prendre consciència

L'objectiu és deixar clar que l'esterilització és l'única solució per mantenir-les controlades i sanes

El sindicat de tècnics d’infermeria denuncien col·lapse a les Urgències de Son Espases

L'Hospital assegura que es tracta d'una situació multifactorial: hi ha un increment de l'activitat quirúrgica per reduir les llistes d'espera

Els metges de família criden a la calma davant les noves variants del coronavirus

Les Balears tenen a partir d'avui la meitat de la població amb, com a mínim, una dosi de la vacuna...