societat

L’IBAVI cedeix 9 pisos a l’IMAS per persones que pateixen una emergència en habitatge

En podran fer un ús temporal durant 6 mesos, mentre es cerca una sortida a la seva situació.

L%27IBAVI+cedeix+9+pisos+a+l%27IMAS+per+persones+que+pateixen+una+emerg%C3%A8ncia+en+habitatge

9 pisos de l’IBAVI es destinaran a famílies que han sofert un fort impacte econòmic per mor de la pandèmia i que no tenen un lloc per viure. L’Institut Mallorquí d’Afers Socials assignarà aquests habitatges a persones amb una vulnerabilitat especial, que no puguin pagar un lloguer o la hipoteca.

Els 9 pisos estan repartits per Palma i la part forana de Mallorca. Alguns estan en edificis d’habitatges de protecció oficial. Altres 5 són pisos que fins fa poc eren de grans tenidors a Son Canals i la barriada de l’Amanecer i que estaven buids. 

L’IBAVI ha cedit avui aquests pisos a l’IMAS per posar-los a disposició de persones que tenen una emergència d’habitatge sobrevinguda durant la crisi sanitària. Es prioritzaran les famílies amb fills, que no es puguin permetre pagar el lloguer o la hipoteca, que seran derivats des dels serveis socials.

Podran fer ús d’aquests pisos durant uns sis mesos prorrogables sis més en situacions excepcionals. Mentrestant, l’IMAS els ajudarà a cercar una sortida a la seva situació a llarg termini.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Professorat, pares i mares temen que el curs que ve tampoc sigui 100% presencial

El Ministeri preveu escenaris de semipresencialitat i un any més de mascaretes a les aules

L’hospital de Formentera realitzarà proves PCR per 75 euros

L'únic centre privat de Formentera que havia deixat de fer les proves ha negociat ara amb els laboratoris una baixada dels preus

Balears notifica 27 nous contagis i dos morts

Les Illes estan ara mateix en el llindar que separa el risc baix del risc mitjà