economia

L’Ibavi compra 19 pisos a la Sareb per destinar a lloguer social

Amb l'adquisició d'aquest paquet ja són 29 els pisos de grans tenidors incorporats al parc d'habitatge públic

L%27Ibavi+compra+19+pisos+a+la+Sareb+per+destinar+a+lloguer+social

L’Ibavi ha firmat la compravenda de 19 pisos fins ara propietat de la Sareb. Tots ells estan ubicats a Mallorca, als municipis de Palma, Inca, Sa Pobla, Manacor, Consell, Vilafranca, Alcúdia, Muro, Campos, Llucmajor i Felanitx.

L’operació ha tengut un cost de 2,2 milions, a un preu mitjà de 119 mil euros cada immoble. Amb aquesta compra, el Govern ja té a nom de l’Ibavi 29 habitatges de grans tenidors i al llarg d’aquest estiu fa comptes ampliar la xifra fins als 42. Es preveu que la majoria es puguin adjudicar a partir del pròxim mes de setembre.

El conseller d’Habitatge, Josep Marí, ha explicat que la intenció del Govern és destinar el 50% d’aquests pisos a serveis socials i entitats del tercer sector, l’altre meitat, a joves menors de 35 anys.

11 dels 19 pisos comprats avui a la Sareb ja eren gestionats per l’Ibavi, mitjançant un conveni. La resta estan buits i una vegada posats a punt, es posaran a disposició de famílies necessitades d’habitatge, en règim de lloguer social.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’auge del cohoteling: gaudir dels serveis d’un hotel sense allotjar-s’hi

Hotelbreak és una de les plataformes que ofereix aquest servei de 'diacacions', és a dir, les vacances de dia, que...

El sector de la nàutica recreativa no atura

Hi ha empreses que tenen les barques llogades cada dia

El calabruix malmet la vinya del Raiguer

En deu minuts, el calabruix va afectar els cultius de Santa Maria, Consell i Biniali. També ha afectat l'ametlla, just quan faltaven només 10 dies per recollir-la