X

L’IBAVI destinarà enguany prop d’1,4 milions d’euros a tasques de manteniment de pisos d’HPO

Maria Lluïsa Albons, amb mobilitat reduïda, viu a un pis públic des de fa 3 anys a Petra, on ja ha detectat diversos desperfectes

15/01/2024

Marta Bergas

L’Institut Balear de l’Habitatge, l’IBAVI, destina enguany prop d’1,4 milions d’euros a tasques de manteniment del parc públic de pisos. Algunes promocions tenen més de 30 anys i comencen a tenir problemes. Hem visitat una planta baixa a Petra on l’IBAVI preveu intervenir.

Allà, hi viu Maria Lluïsa Albons, que té mobilitat limitada. Va en cadira de rodes i viu tota sola. Fa 3 anys l’IBAVI li concedí a Petra un pis de protecció oficial de segona mà. D’un temps ençà ha començat a detectar-hi desperfectes, com les persianes. També té algunes dificultats per superar les dues rampes d’accés al corral. I en el pati té una coberta molt precària.

L’IBAVI és conscient que la casa necessita una sèrie de reparacions, i han traslladat a IB3 Notícies que fan les gestions necessàries per dur-les a terme. De fet, el departament assegura que ha reservat una partida d’1,4 milions per a manteniment del parc públic d’habitatge i es comprometen a un pla general de rehabilitació en el 2025.

15/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris