L’Iberojet cau al segon partit contra el Granada

Els mallorquins perden el factor pista i ja pensen a guanyar divendres el tercer partit a terres andaluses

12/05/2019

L’Iberojet Palma ha tengut la victòria molt a prop en el segon partit de l’eliminatòria. Els mallorquins, amb el suport d’un Son Moix pràcticament ple, han aconseguit remuntar un desavantatge de 18 punts al darrer quart i han tengut a tocar la segona victòria davant el Granada. Però a la pròrroga, el cansament i el desencert en els tirs lliures han sentenciat l’Iberojet que ja pensa en guanyar divendres a Granada.

L’Iberojet Palma ha perdut el factor pista en un partit que s’ha encetat a cop de triple. La defensa d’ajudes del Granada sobre Fran Guerra ha alliberat els exteriors, que han facturat un primer quart espectacular. L’equip de Félix Alonso ha fet fins a 7 triples, però després del 25 a 16 el conjunt andalús ha reaccionat amb la producció de Guille Rubio i Bortolussi. Després de dos triples de Corts que han situat el Granada per davant, el Palma ha aconseguit un parcial de 9 a 0 amb bons minuts de Barac i Fran Guerra. Però el conjunt de Pablo Pins continuava enganxat al partit i ha arribat amb vida al descans, amb 45 a 43. El tercer quart ha estat una pel·lícula de terror per a l’Iberojet, que s’ha trobat de sobte amb una pluja de triples dels andalusos, que han partit 17 punts a dalt. Era l’hora dels herois, i el Palma ha començat a creure en la remuntada gràcies a una bona defensa i un 22 a 3 de parcial. Però amb 80 a 78, Devin Wriht ha enviat el duel a la pròrroga. Allà, l’Iberojet ha notat el cansament. Ha errat un tir lliure darrere un altre i Carlos Conos ha fet la resta. Ara, tocarà guanyar a Granada