L’Iberojet perd i es jugarà la final four a Palma

l'Iberojet ha perdut el quart partit contra el Granada en els quarts de final del play-off d'ascens a l'ACB

19/05/2019

Tot quedarà per decidir al cinquè i darrer partit de la sèrie a Son Moix. I això que l’Iberojet ha sortit decidit pel partit. Al primer quart s’ha arribat a situar 15 punts per davant. Però els locals despertaven i reduïen aquesta distància a la recta final d’un primer quart que acabava amb 20-26 al marcador. Continuava la reacció del Granada al segon quart que aconsegueix un parcial de 12-0 i se situava set punts per davant amb aquest triplàs de Pérez. Els de Félix Alonso no es deixarien intimidar, amb una ràpida reacció aconseguirien arribar al descans amb un empat a 41.

A la represa, més igualtat. Els dos equips intercanviaven cops a base de triples. Colpejava un i just després responia l’altre. Cap dels dos equips no aconseguia prendre distància al marcador i tot es decidiria al darrer parcial. L’últim quart ha estat fatídic per l’Iberojet, el Granada agafava distàncies a base de triples, mentre que els mallorquins no es trobaven en atac. Els locals han aconseguit mantenir la diferència al marcador i gairebé tancaven el partit amb més encert al tir exterior. Victòria pel Granada al quart partit de la sèrie i tot queda per decidir el pròxim dimecres al Palau de Son Moix.