X

L’IBISEC treu per segona vegada a licitació les obres de l’escola nova de Caimari

El projecte va quedar desert a principi d'estiu, quan es va licitar per primera vegada, perquè només s'hi va presentar una empresa i l'import econòmic era insuficient

15/09/2023

L’IBISEC treu per segona vegada a licitació les obres de l’escola nova de Caimari

Maria Antònia Buades

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius va anunciar aquest passat dijous que, per segona vegada, es tornen a treure a licitació les obres de construcció de l’escola de Caimari. Un anunci en el qual la comunitat educativa del municipi confia poc, atès l’historial del projecte. A principi d’estiu es va licitar per primera vegada, només s’hi va presentar una empresa i va quedar desert perquè l’import econòmic era insuficient. Ara es torna a presentar per la mateixa quantia. La licitació de l’escola disposa d’un pressupost de 4.659.000 d’euros i, en 15 dies, se sabrà si hi ha empreses interessades en la seva construcció.

Caimari fa 13 anys que demana un centre educatiu nou. L’espai cedit per a la seva construcció tampoc no ha estat exempt de polèmica. Finalment, es farà al costat de les instal·lacions esportives, on fins ara hi havia el parc enològic. De fet, ja s’han llevat les sitges i cases de neu que el conformaven. Mentrestant, els nins de Caimari continuen fent classe a l’edifici de ca ses Monges, un espai insuficient que no disposa ni de menjador ni de pati.

15/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris