Líder ferm

Victòria a casa d'un rival directe, el Leganés, i ja són 17 partits sense perdre, els cinc darrers amb victòria

12/12/2020

Líder ferm

El Mallorca ha sortit a la conquesta de Butarque, un fortí que havia convertit el Leganés en el millor local de la Lliga. En un primer temps descafeïnat, el partit s’ha posat de cara per als de Luis García Plaza al minut 38. Una colzada de Róber Ibáñez sobre Brian Oliván ha provocat que Sagués Oscoz mostri la segona groga a l’extrem valencià. Per vuitè partit aquest curs el Mallorca jugaria amb superioritat numèrica.

El Mallorca ha volgut aprofitar la superioritat numèrica des del primer minut de la segona part. Però ha estat el Leganés qui ha donat l’ensurt a l’hora de partit per mitjà de Rubén Pardo. Bona jugada que acaba sense llançament.

El Leganés no ha aprofitat la seva i a la jugada següent el Mallorca sí que ho ha fet. Amath aprofita una assistència d’Abdón i no perdona Cuéllar per fer el 0 a 1.Tercer gol de l’africà aquest curs.

El Mallorca ha cercat el segon per mitjà d’Mboula en dues ocasions. El final del partit ha deixat un gust agredolç al Mallorca per la lesió de Dani Rodríguez a dos minuts del final.

El Leganés ha tengut la darrera del partit, però el xut de José Arnaiz no ha vist porteria.

Celebracions de la banqueta pel cinquè triomf consecutiu d’un Mallorca que després de 17 jornades continua sense recordar què és perdre.