L'equip balear, vigent campió d'Europa, es va imposar en els penals

08/12/2023

Imatge de l'equip amb el trofeu. / Europa Press.

21

L’Illes Balears Palma Futsal s’ha proclamat aquesta matinada campió de la Copa Intercontinental després de superar en els penals el Cascavel Futsal (3-3) en el Ginásio Costa Cavalcante de Foz do Iguaçu (el Brasil), un resultat que permet als mallorquins aixecar el segon títol de la seva història.

L’equip balear, vigent campió d’Europa, es va imposar en els penals després d’empatar 3-3 el partit durant els quaranta minuts. Luan Muller va parar els dos primers penals dels brasilers i Fabinho va marcar el definitiu, que va portar a l’Illes Balears Palma Futsal a convertir-se en el tercer equip espanyol a conquistar el trofeu, després de Movistar Inter i Caixa Segòvia.

Els d’Antonio Vadillo van aconseguir avançar-se amb un gol de Ròmul (min.4). Els locals, animats per la seva afició, van posar-hi molta intensitat i van fer la volta al partit amb els punts de Jhony i del porter Matheus, amb un xut llunyà (min.7 i 10). El punt de Selbach ho va posar tot costa amunt (min.17).

Els palmesans van millorar les seves prestacions en la segona part per cercar la remuntada. Gordillo va reduir la distància culminant una bona acció col·lectiva (min.22) i Bruno Gomes va marcar el gol de l’empat (min.25) en plena ofensiva, frenada pel meta rival, Matheus.

La igualada va obligar a decidir al campió des del punt de penal. Luan Muller va parar els dos primers llançaments; Cleber va relliscar en anar a llançar el seu; però Ròmul, Bruno Gomes, Marcelo i Fabinho van marcar els quatre següents per segellar el títol.