L’Illes Balears Palma Futsal torna a la final four de la Champions

Després del seu empat (2-2) contra el FC Hit Kíiv es proclama campió del seu grup de la Ronda Elit, i defensarà corona europea

02/12/2023

21

L’Illes Balears Palma Futsal podrà defensar la corona europea, després de classificar-se per a la segona Final Four de la Champions de la seva història, la segona consecutiva.

El conjunt de Vadillo ha sortit a totes, malgrat que li bastava l’empat per a classificar-se. Les ocasions s’han donat una darrera l’altra. Especialment mitjançant Gordillo. Però el porter del FC Hit Kíiv Suhkov s’ha erigit en l’heroi del partit. Insuperable.

Un Palau de Son Moix a vessar ha vist com el conjunt ucraïnès s’ha avançat al marcador i ha posat el partit i la classificació al límit, en la línia de tots els partits de la ronda. Gol d’Abakshyn i nirvis per al conjunt de Vadillo que, d’aquí al descans, ha continuat cercant la porteria contrària, però no hi ha hagut manera. Cap als vestidors amb el Palma mantenint la primera posició, però a només un gol de perdre-la.

A la segona meitat, mateix guió. El Palma ha sortit amb tot per al gol i Gordillo l’ha trobat aviat per tranquil·litzar tothom. Chaguinha obre a la dreta Moslem, cerca el pivot i aquest decideix amb molta qualitat.

L’empat ha amollat els de Vadillo del tot, i Moslem ha tornat a aixecar el públic del Palau i ha deixat una miqueta encara més a prop la final four. A quatre minuts i mig pel final els de Kiiv, que necessitaven tres gols, s’han decidit a fer servir el porter jugador i ha arribat l’empat a dos. Gol de Ponochovnyi.

Vadillo demanava capet als seus, que al final han resolt una situació molt perillosa amb ofici. I això garanteix, ni més ni manco, que ser per segona temporada consecutiva entre els quatre millors equips d’Europa. El vigent campió defensarà la seva trona el mes de maig vinent.