L’Illes Balears Palma Futsal torna a regnar a Europa

El conjunt mallorquí aconsegueix la seva segona Champions consecutiva després de superar el Barça 1-5

05/05/2024

L’Illes Balears Palma Futsal torna a regnar a Europa. El conjunt mallorquí aconsegueix la seva segona Champions consecutiva després de superar el Barça 1-5.

De sortida, Illes Balears Palma Futsal va ser el protagonista del partit, amb una gran producció ofensiva, però que no es traduïa en gols. De fet, ha estat l’equip blaugrana el que s’ha avançat gràcies a un gol d’Adolfo. I quan més dominava el Barça, Rómulo ha aconseguit l’empat per als homes de Vadillo.

Després de l’empat, en tot just dos minuts, el conjunt culer ha tengut dos dobles penals al seu favor que han estat detinguts per Carlos Barrón. Just abans del descans, mancant set segons, una falta de Vilian posava l’1-2 a favor del Palma.

Després del descans, el Barcelona s’ha bolcat sobre la porteria balear, però Luan Muller ha anat anar detenint tots els intents blaugranes, fins que en una combinació Neguinho ha posat l’1-3. I en aquest moment, l’equip de Jesús Velasco ha pres riscos que no han afavorit els seus i que ha pogut aprofitar l’Illes Balears Palma Futsal per aconseguir el definitiu 1-5 amb gols de Chaguinha i Neguinho.