societat

L’IMAS confirma que tancarà el centre de Son Roca dia primer de març

La Federació d'Associacions de Veïnats de Palma reclama que un conflicte particular no es converteixi en un conflicte col·lectiu


L’Institut Mallorquí d’Afers Socials obrirà un nou centre d’acollida per a menors fora dels nuclis urbans. L’objectiu és millorar l’atenció als actuals usuaris del centre Norai de Son Roca. És el que s’ha comunicat a la reunió celebrada aquest dilluns amb la participació de la policia, veïnats i administracions; una reunió informativa celebrada amb la intenció de millorar el clima de convivència a la barriada palmesana.

El Consell de Mallorca confirma que el centre de menors de migrants no acompanyats Norai tancarà dia primer de març. ”Pensam que aquests joves necessiten altres espais amb ambients més agradables, en definitiva, espais més rurals”, ha explicat la Directora insular d’Infància i Familia, María ángeles Fernández. L’objectiu de l’IMAS, explica, és comptar amb centres d’acollida residencials especialitzats en adolescents que siguin més petits, amb un màxim de 8 usuaris, i que estiguin ubicats fora dels nuclis urbans, amb més recursos i més professionals especialitzats.

La Federació d’Associacions de Veïnats de Palma recorda que les protestes no estan organitzades per cap entitat de representants de veïnats de la barriada, és per això que reclamen que un conflicte particular no es converteixi en un conflicte col·lectiu. La trobada no ha servit perquè es desconvocàs la protesta d’aquest dilluns. Diuen que esperaven una responsta més contundent. Insisteixen que necessiten temps per convèncer i calmar els veïnats crispats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

15 cossos més de víctimes del franquisme localitzats a Son Coletes i una nova fossa

D'aquesta manera, el nombre de víctimes recuperades fins avui al cementiri manacorí s'eleva fins els 52 cossos

Prop de 400 primeres dosis en una setmana a Menorca

La incidència a 14 dies de la covid continua pujant a l'illa i ja és de 574 casos, el doble de la mitjana balear

El certificat covid a Formentera: només a l’oci nocturn perquè tota la restauració és menys de 50 comensals

Els dos restaurants oberts amb capacitat superior a 50 comensals han reduït la seva cabuda per les restricions

El departament de Medi Ambient de Menorca es trasllada al Castellet de Sa Granja

Abandona les oficines de la seu de Consell Insular després d'invertir 340.000 euros a reformar l'edifici