X
10

L’IMAS i la Sapiència donen solució habitacional a 100 persones sense llar

L'objectiu és que totes aquestes persones no hagin de tornar al carrer després del confimanet en els albergs temporals de Aon Pardo i Sant Ferran

12/06/2020

L’IMAS i la Sapiència donen solució habitacional a 100 persones sense llar

L’IMAS i la fundació social La Sapiència donen solució habitacional al centenar de persones sense llar que durant la crisi sanitària s’han albergat a les instal·lacions de Son Pardo i al Poliesportiu de Sant Ferran.

80 usuaris de la xarxa d’inclusió seran reubicats a 3 centres. Cadascun d’ells albergarà persones amb un perfil semblant. En un d’ells, hi conviuran usuaris que es reinsereixen sociolaboralment. En un segon habitatge hi residiran usuaris amb necessitat de reinserció social i s’ha destinat un altre centre per a persones que tenen un primer contacte amb la xarxa d’inclusió.

L’IMAS treballa per duplicar les 80 places actuals dels programes HousigFirst i Housing Led, que permetran reubicar tots els usuaris i fomentar l’inclusió social. En aquest cas, les persones viuen a un pis o a una casa i són acompanyades i assessorades per professionals perquè puguin arribar a ser totalment autònomes.

12/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT