ECONOMIA

L’Imserso reprendrà els seus viatges a partir del 10 d’octubre

El Tribunal Central de Recursos Contractuals ha confirmat la plena lagalitat dels plecs de contractació del programa


L’Imserso manté el calendari previst i començarà els viatges a l’octubre. Ho fa després que el Tribunal Central de Recursos Contractuals hagi desestimat el recurs de la patronal hotelera Hosbec què es queixava dels baixos preus de contractació del programa. Aquesta resolució declara que els plecs redactats per l’entitat de gent gran són legals. 

Els hotels que acullen cada any la gent gran esperen que hi hagi una actualització de les condicions. El director de l’Hotel Samos de Magaluf, Francisco Muñoz, diu que és evident que en uns plecs on es contemplen totes les exigències, també s’haurien de tenir en compte els preus.

Tot i això, valora positivament l’aixecada de la suspensió dels viatges, ja que els permetrà allargar la temporada turística. Una notícia que també és ben acollida per les agències de viatges. El president de l’AVIBA, Xisco Mulet, assegura que esperaven aquest moment amb ànsia després d’un any sense cap viatge de l’Imserso. Enguany, però, s’han sol·licitat unes cent mil places menys que l’any 2019, per tal de complir amb els protocols de seguretat COVID.

A partir d’avui, la patronal hotelera HOSBEC disposa de dos mesos per recórrer la resolució davant l’Audiència Nacional. De moment, es manté el calendari previst per l’adjudicació dels lots al setembre, tal com estava programat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |