L’incendi de dues embarcacions provoca el tancament del port públic de Portopetro

La mesura s'ha pres per precaució ja que, en princi, no hi ha hagut cap vessament


L’alerta l’ha donat un veïnat de la zona a les 5.30 del matí d’aquest dimarts. En una telefonada a l’112 alertava d’un gran incendi al port públic de Portopetro. En arribar-hi els Bombers, han trobat amb dues grans bolles de foc. Les altes temperatures han romput les amarres, i les barques s’han allunyat, quedant en mig del port.

Una de les barques s’ha enfonsat totalment, mentre que l’altra ho ha fet de manera parcial. El propietari d’una d’elles és, a més, el patró d’aquesta gran embarcació d’oci, i la seva ràpida actuació ha evitat danys majors.

Diferents factors com el vent, i especialment que els motors fossin de benzina, que crema amb el foc, i no de gasoil també ha ajudat.

Per precaució, Bombers del Consell de Mallorca i operaris de Ports de les Illes, han instal·lat barreres anticontaminació. A banda de les dues barques enfonsades, i de la més gran dedicada a excursions turístiques, altres tres més petites també s’hi han vist afectades, però només amb danys lleus. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació per esbrinar les causes que han originat l’incendi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |