X

L’increment de nous contagis apunta a una possible segona onada

La justícia murciana aprova que Totana passi a la fase 1 per controlar la pandèmia

24/07/2020

L’increment de nous contagis apunta a una possible segona onada

S’han registrat 971 contagis nous i es comptabilitzen 281 brots actius amb 3.200 casos associats. L’evolució mostra com la incidència acumulada s’ha triplicat en les dues darreres setmanes. Per primera vegada es podria parlar d’una possible segona onada, segons la cap de l’Àrea del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Maria José Sierra.

A tot Espanya s’ha observat que els pacients afectats pel virus tenen una edat mitjana de 45 anys. Ara bé, a les autoritats els preocupa que, de cada vegada, hi ha més contagis entre persones d’edat avançada. Continuen remarcant i indicant que la majoria de brots s’han originat en discoteques, oci nocturn i reunions familiars

Catalunya i Aragó són els territoris que més preocupen. A més a més, en aquestes comunitats autònomes i a Navarra ja hi ha transmissió comunitària. El 43 % dels casos es concentren a Aragó, on hi ha 56 brots en actiu. Per això, Saragossa i quatre comarques tornen a una fase 2 més estricta. Així mateix, la justícia murciana aprova que Totana passi a la fase 1 per controlar la pandèmia.


Espanya registra 281 brots actius de coronavirus amb més de 3.200 afectats

24/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT