cultura

L’Injazz de Rotterdam promourà el circuit de jazz a Balears

L'Institut d'Estudis Baleàrics participarà en el festival que representa un punt de trobada per als diferents actors del sector


L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) participa aquest divendres a l’Injazz de Rotterdam, un festival i cicle de conferències professionals que funciona com a impulsor de noves formacions musicals i que representa un punt de trobada per als diferents actors del sector.

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Cultura, Partipació i Esports en un comunicat, a través del programa ‘matchmarkingde l’Injazz, l’IEB pot ampliar la seva xarxa de contactes, establint reunions amb agents, propietaris de segells discogràfics i professionals dels mitjans de comunicació especialitzats, per a promoure l’escena musical de les Illes.

A més, en aquesta edició, ha estat la formació balear ‘Toni Vaquer Sextet’ el grup seleccionat per promotors del festival de jazz europeu, per a participar en aquesta trobada. El programa d’Injazz, se celebra els dies 27 i 28 de juny i també inclou sessions d’inspiració, tallers i nombroses conferències.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Les portes del Teatre des Born de Ciutadella s’obriran just d’aquí a un mes

La programació teatral no podrà començar fins que s'incorporin un gerent i el personal de sala

Majordocs, gran aposta pel cinema documental de creació

El festival, que enguany passa de ser un certamen local a un aparador internacional, es celebra del 31 de maç al 4 d'abril a Palma

Les urgències contemporànies, el leitmotiv de les tres noves exposicions d’es Baluard

Són mostres individuals de Marina Planas, Ana Vieira i Martha Rosler i es podran visitar fins dia 10 de maig