cultura

L’Injazz de Rotterdam promourà el circuit de jazz a Balears

L'Institut d'Estudis Baleàrics participarà en el festival que representa un punt de trobada per als diferents actors del sector


L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) participa aquest divendres a l’Injazz de Rotterdam, un festival i cicle de conferències professionals que funciona com a impulsor de noves formacions musicals i que representa un punt de trobada per als diferents actors del sector.

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Cultura, Partipació i Esports en un comunicat, a través del programa ‘matchmarkingde l’Injazz, l’IEB pot ampliar la seva xarxa de contactes, establint reunions amb agents, propietaris de segells discogràfics i professionals dels mitjans de comunicació especialitzats, per a promoure l’escena musical de les Illes.

A més, en aquesta edició, ha estat la formació balear ‘Toni Vaquer Sextet’ el grup seleccionat per promotors del festival de jazz europeu, per a participar en aquesta trobada. El programa d’Injazz, se celebra els dies 27 i 28 de juny i també inclou sessions d’inspiració, tallers i nombroses conferències.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Èxit de públic a la Nit de l’Art de Palma

Una vintena d'espais van obrir les portes per gaudir de l'art contemporani

Dol per la mort de Tomeu Estaràs, dels Valldemossa

El darrer dels Valldemossa va morir ahir als 78 anys

Mor Tomeu Estaràs, un dels fundadors dels Valldemossa

Fins al final, s'ha mantengut actiu. Aquest mateix estiu tenia previst celebrar els 60 anys dalt dels escenaris amb un concert a Valldemossa acompanyat per Miquel Brunet i altres músics....

Milers de persones viuen una nova edició de la Nit de l’Art de Palma

A la cita hi participen 20 espais, amb artistes locals i internacionals