SOCIETAT

L’Institut Cap de Llevant de Maó tindrà el doble d’espai exterior a partir del segon trimestre

Així, podran dur terme el cicle formatiu d'activitats esportives que, per l'estretor actual, han de desenvolupar a pistes no reglamentàries


Els instituts “Pasqual Calbó” i “Cap de Llevant” de Maó guanyen espai. Ambdós centres veïns, que sumen 1.700 alumnes, disposaran a partir de gener de més terreny per dur a terme els cicles formatius de jardineria i activitats esportives que, per l’estretor actual, ara han de desenvolupar a pistes no reglamentàries. Les obres costen mig milió d’euros.

L’Institut Cap de Llevant de Maó és el més massificat de Menorca. Més de 1.000 alumnes comparteixen un pati que, a més, s’ha de fer compatible amb les pistes esportives… tot i que per poc temps. Des del mes de juliol s’estan duent a terme les obres per ampliar l’espai exterior que comparteixen el Cap de Llevant i el veí Institut Pasqual Calbó, que està previst acabin a principis de desembre. Així, a partir del segon trimestre els dos centres guanyaran terreny.

Al Cap de Llevant s’hi construirà una pista de futbol, una de vòlei, dues de bàsquet, i tot envoltat de zones enjardinades, atès que aquest institut ofereix el cicle formatiu d’activitats fisicoesportives que requereix disposar de pistes reglamentàries. I al Pasqual Calbó, que tenia un dèficit de pistes exteriors, se’n habilita una de nova i es reconstrueixen els 2 hivernacles per compatibilitzar-ho amb les necessitats dels cicles formatius de jardineria que s’ofereixen.

És l’actuació més important dels prop d’un milió d’euros que s’inverteixen ara en la posada a punt de 6 centres a Menorca. Un dels més beneficiats és l’escola Mare de Déu del Carme de Maó, on es destinen 200.000 euros a dotar les aules infantils de banys individuals i a eliminar barreres arquitectòniques.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |