societat

L’institut de Ferreries evita la semipresencialitat ocupant l’auditori municipal

La resta han habilitat torns d'assistència per evitar les concentracions d'alumnes

L%27institut+de+Ferreries+evita+la+semipresencialitat+ocupant+l%27auditori+municipal

A Menorca, només dos centres de secundària faran classes de manera totalment presencial: es tracta de l’institut de Ferreries i l’Escola d’Art, a Maó. La resta han habilitat torns d’assistència per evitar les concentracions d’alumnes. Entre avui i passat-demà els gairebé 5.000 alumnes d’ESO i Batxillerat de Menorca hauran tornat a les aules.

L’Institut Biel Martí ha aconseguit que tots els seus alumnes assisteixen a classe de manera presencial, però emprant espais aliens al centre escolar. Gràcies a l’acord signat amb l’Auditori del municipi, aquestes instal·lacions culturals acolliran les aules dels quatre batxillerats durant els matins.

Els alumnes de l’Escola d’Art de Maó també podran anar a classe cada dia. La seva ràtio els ho ha permès. La resta dels escolars de secundària, excepte primer d’ESO, encara han d’aprendre i acostumar-se al jeroglífic que els suposarà el seu horari d’assistència semipresencial. Una situació excepcional que a l’institut Cap de Llevant de Maó es complicarà encara més, quan es comenci la construcció d’una tercera planta prevista per al mes de novembre.

Quant al nombre de docents extra contractats, el delegat d’Educació assegura que 21 és un nombre suficient per cobrir tots els grups desdoblats, ja que a Menorca les ràtios són més baixes que a la resta de les Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fins quan serà obligatòria la mascareta en exteriors?

El director del Centre de Coordinació de Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, assegura que la retirada de mesures no farmacològiques ha de ser progressiva, a mesura que s'aconsegueixi una...

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

L'únic requisit era utilitzar com a ingredient la carn de vaca vermella menorquina

Malestar entre illencs provinents de València obligats a presentar un test d’antigen

Els viatgers, siguin residents o no, provinents del País Valencià no necessiten presentar cap prova negativa perquè la comunitat està...