societat

L’Institut d’Indústries Culturals aprova les ajudes per a obres audiovisuals

Per aquesta convocatòria es destinen 600 mil euros

L%27Institut+d%27Ind%C3%BAstries+Culturals+aprova+les+ajudes+per+a+obres+audiovisuals

L’Institut d’Indústries Culturals va resoldre el passat 21 de juny la convocatòria de subvencions per a la producció i la coproducció d’obres audiovisuals per als anys 2019-2020. L’objectiu d’aquestes ajudes és potencionar i ajudar a la consolidació de la indústria, la creativitat i la infraestructura audiovisuals tan importants i necessàries per a la cultura de les Illes Balears que permetin la divulgació, posterior, de les obres audiovisuals resultants tant a l’interior com a l’exterior de les Illes.

Aquestes ajudes inclouen llargmetratges cinematogràfics i televisius, sèries i minisèries de ficció d’autoria balear (modalitat A) , llargmentratges documentals i unitats documentals per a televisió (modalitat B), llargmetratges cinematogràfics i televisius d’animació i sèries d’animació (modalitat C) i curtmetratges de ficció, animació i documentals (modalitat D).

Per a aquesta convocatòria es destinen un màxim de 600 mil euros, dels quals 225 mil es destinaran a la modalitat A i a la modalitat B, 90 mil seran per a les obres de la modalitat C i 60 mil per a la modalitat D.

D’altra banda, l’import màxim de l’ajuda a percebre per projecte beneficiari no podrà superar mai el 40% de la producció de l’obra audiovisual, entenent com a tal, el cost de l’obra audiovisual reconegut per l’ICIB, excepte en els casos de l’obra difícil que podran arribar al 50%.

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí. 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El TSJIB desestima el recurs interposat contra la construcció de l’alberg des Gorg a Eivissa

L'objecte del recurs era el canvi d'usos d'uns terrenys que va fer l'Ajuntament de Vila per poder construir el centre...

Son Espases reestructurarà el sistema de distribució de llits per assegurar els ingressos

La direcció de l'hospital ha pres aquesta decisió davant l'augment progressiu de l'activitat a Urgències

La marxa del rei emèrit reobre el debat del referèndum

Quatre reis han marxat a l'exili durant la història d'Espanya que entrellaça èpoques de monarquia i república