X

L’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella començarà el curs que ve sense poliesportiu

La instal·lació, que també empren els clubs esportius del municipi, no té sostre i s'ha de reformar integralment

11/05/2023

L’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella començarà el curs que ve sense poliesportiu

Cristina Tomás

L’Institut Maria Àngels Cardona, de Ciutadella, començarà el curs que ve sense poliesportiu. Una situació que perjudica tant els alumnes com els esportistes del municipi que l’utilitzaven. La instal·lació es troba sense sostre i s’ha de reformar integralment. Educació calcula que les feines costaran més de mig milió d’euros i que estaran enllestides en 5 mesos. Així i tot, encara no hi ha data d’inici d’obres.

9 mesos després del temporal, que va arrabassar una part de la coberta, el poliesportiu Sant Joan de l’Institut Maria Àngels Cardona continua sense sostre. Des de llavors, els alumnes han de fer la gimnàstica al pati, i altres clubs esportius, com el de tir amb arc o el de bàdminton, empren les mateixes instal·lacions municipals i n’alteren el funcionament.

A més de la coberta, s’haurà de fer una renovació integral. Des de reformar l’estructura metàl·lica, reparar els problemes d’òxid o substituir el paviment, fins a rehabilitar vestuaris i magatzem o reparar-ne els sistemes elèctrics, d’il·luminació i ventilació. Tot i que encara no hi ha un projecte redactat, ni tampoc data d’inici d’obres, la Conselleria d’Educació preveu que costi devers 540 mil euros i que estigui enllestit en 5 mesos.

11/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });