X

Llargues cues per obtenir el certificat covid a l’Hospital de Son Espases

Del milió de certificats que s'han emès des del juny, prop de 100.000 corresponen als darrers quatre dies

07/12/2021

Llargues cues per obtenir el certificat covid a l’Hospital de Son Espases

Son Espases registra llargues coes d’usuaris que han acudit a l’hospital per obtenir el certificat covid, des de primera hora del dematí. L’Ib-Salut informa que els centres de salut no imprimeixen els certificats i que els únics llocs on es pot obtenir el document imprès són els hospitals de Son Espases, Inca i Manacor.

Els usuaris que s’han desplaçat fins a Son Espases a les darreres hores i esperaven a la coa han mostrat la seva indignació davant les càmeres d’Ib3Notícies. Diuen que han esperat més d’una hora de mitjana per obtenir el document. Entre els que esperen, hi ha gent gran que no sap descarregar-se el certificat a través de l’app i persones que prefereixen tenir el document imprès. També hi ha usuaris que han acudit als centres de salut i, un cop allà, els han derivat fins a l’hospital. Davant aquest col·lapse, Salut ha decidit incrementar el personal, fins a les quatre persones, per atendre la gent que espera.

Segons dades de Salut, des de divendres s’han emès 99.000 certificats covid i més d’un milió des del mes de juny. Per tant, un de cada 10 certificats covids expedits enguany s’ha emès en els darrers quatre dies.

07/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris