X

Llargues cues a Son Dureta per fer-se les proves de detecció de la covid-19

També continua la vacunació a Palma. Des d'ahir s'ha incorporat un nou vacunòdrom, l'espai Francesc Quetgles, amb capacitat per immunitzar 1.500 persones al dia

08/01/2022

Llargues cues a Son Dureta per fer-se les proves de detecció de la covid-19

Aquestes són imatges d’avui horabaixa als voltants de Son Dureta. Una llarga cua per fer-se una prova per detectar la covid-19. Salut ha ampliat els espais on es realitzen les proves de detecció. Ara es prioritzen els contactes estrets que són vulnerables i les persones amb símptomes compatibles.

I és que el nombre de contagis continua en augment a les Illes. La pressió a Atenció primària puja, ara mateix hi ha 41.248 persones contagiades que passen la malaltia a casa, 4.131 més que ahir.

CAMPANYA DE VACUNACIÓ: 

També continua la vacunació a Palma. Des d’ahir s’ha incorporat un nou vacunòdrom. L’espai Francesc Quetgles té capacitat per immunitzar 1.500 persones al dia. Els horabaixes i el cap de setmana atenen infants d’entre 5 i 11 anys. Els matins dels dies feiners s’inoculen dosis de reforç. Dues de les 6 línies estan ateses per militars.

També continua la vacunació a Son Dureta. Salut vol incrementar la capacitat de les 8 línies actuals a 16. També estudien obrir vacunòdroms a Inca i Manacor.

08/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT