X

Llargues cues en els accesos als aparcaments des Trenc en el primer diumenge de juliol

L'accés a l'aparcament de na Tirapèl, amb capacitat per a 400 cotxes, ha col·lapsat cap al migdia amb cues de fins a 15 minuts

02/07/2023

Llargues cues en els accesos als aparcaments des Trenc en el primer diumenge de juliol

Primer cap de setmana de juliol amb accessos col·lapsats per arribar al parc natural d’Es Trenc. Cap al migdia, a l’aparcament de na Tirapèl, amb capacitat per 400 vehicles, s’han produït cues de fins a 15 minuts. Situació ben tranquil·la a l’aparcament de ses Covetes, on enguany no hi ha bus llançadora fins a la platja.

Motors, cotxes fent la volta i rodes serpentejant damunt es Salobrar de Campos. Una estampa ja habitual de l’estiu mallorquí que aquest diumenge han conegut els turistes que s’apropaven al parc natural des Trenc.

L’accés a l’aparcament de na Tirapèl, a Campos, i amb capacitat per a 400 cotxes, ha col·lapsat cap al migdia amb cues de fins a 15 minuts.

Més tranquil·litat a l’aparcament de sa Barralina, a ses Covetes, i amb capacitat per a 300 cotxes. Això sí: a un quilòmetre i mig de la platja.

Perquè aquesta és l’aturada d’autobús de sa Barralina: sense horaris. Enguany tampoc no hi ha servei de bus llançadora per connectar l’aparcament amb ses Covetes. Qui aparca aquí té per davant una passejada de 20 minuts fins a la platja. El preu a pagar per arribar al paradís el juliol.

02/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT