societat

Lleixiu fet a Menorca per desinfectar els carrers

L'única empresa de l'illa, desbordada per les peticions de l'administració

Lleixiu+fet+a+Menorca+per+desinfectar+els+carrers

Menorca té garantit el subministrament de desinfectants per combatre el coronavirus. Ho asseguren des de l’única empresa que fabrica lleixiu a l’illa i que també distribueix productes de neteja. En canvi, un dels productes més demandats, les mascaretes, estan esgotades.

Aquesta empresa fabrica unes 130 tones de lleixiu l’any. Habitualment el 80 per cent de les seves vendes són per a hotels i restaurants, tot i que també a alguns supermercats locals i d’altres negocis. Ara però, gairebé la totalitat de la producció es destina a les administracions.

El que també ha canviat respecte abans de la crisi és el tipus de productes que venen. Ara el més demandat són els desinfectants hidroalcohòlics i similars. Des de l’empresa asseguren que compten amb prou estoc i vies de subministrament suficients per garantir-ne el proveïment, tot i que hi ha un poc més d’escassedat respecte a el lleixiu. Des d’aquesta empresa asseguren que subministren els seus productes en un termini de 24 hores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial