X

Llibertat amb càrrecs per a l’home que va matar un lladre a Porreres

La jutgessa li imputa un presumpte delicte d'homicidi

16/04/2018

Llibertat amb càrrecs per a l’home que va matar un lladre a Porreres

Redacció

Ha quedat en llibertat amb càrrecs el jubilat de Porreres que va matar un lladre d’un tir d’escopeta. Li imputen un presumpte delicte d’homicidi. L’home ha declarat davant la jutgessa de Manacor que va disparar perquè va témer per la seva vida i la de la seva dona. Una versió que, segons l’advocat del lladre confés, té contradiccions.

Després de declarar durant una hora davant la jutgessa, li han imputat inicialment un delicte d’homicidi, encara que això podria canviar amb el transcurs de la instrucció. La jutgessa no ha decretat mesures cautelars per a ell.

El jubilat va disparar mortalment un dels dos lladres que entraren a robar a ca seva. Avui s’ha justificat amb la mateixa versió que va explicar a la reconstrucció del robatori. Els lladres ja duien 12.000 euros a sobre i, segons el jubilat, no en tengueren suficient. Li anaren a reclamar més doblers. En aquell moment, ell va témer per la seva vida i la de la seva dona i va disparar amb l’escopeta. Aquesta versió contradiu la de l’home que entrà a robar al xalet, segons explica el seu advocat.

16/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris