X

Llibertat amb càrrecs per al president i el vicepresident de la Federació Balear de Boxa

Estan acusats d'afavoriment a la migració irregular, falsedat documental i apropiació indeguda

31/03/2023

Llibertat amb càrrecs per al president i el vicepresident de la Federació Balear de Boxa

Llibertat amb càrrecs per al president i el vicepresident de la Federació Balear de Boxa. Pare i fill es varen acollir al seu dret a no declarar davant el jutge, tal com ja havien fet a seu policial. Avui, la Policia interroga altres investigats a la causa.

A Jorge i Manuel Sánchez els investiguen per nombrosos delictes, entre els quals afavoriment a la migració irregular, falsedat documental i apropiació indeguda. La Policia sospita que un dels detinguts contractava boxejadors d’altres països, sobretot Nicaragua, i que els pagava el viatge per entrar com a turistes a Mallorca i quedar aquí en situació irregular. Després, organitzava campionats per tot Europa, en els quals participaven aquests esportistes.

Els detinguts cobraven entre 3.000 i 5.000 euros per prova, però al boxejador li pagaven poc més de 1.000 euros. També podrien haver manipulat el resultat de nombroses proves esportives, a més de falsificar documents per rebre subvencions i d’alterar el procés per elegir els càrrecs de la federació.

A part de Jorge i Manuel Sánchez, dimecres també va ser detinguda una directiva de la Federació. L’operació continua oberta. Aquest divendres, la Policia pren declaració a altres investigats a la causa.

31/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris