X

Llorenç Córdoba proposa readmetre Alcaraz i tornar a formar govern amb tots els consellers de Sa Unió

El president del Consell de Formentera critica la moció de censura que negocia Gent per Formentera i PSOE perquè governarien els partits que "el poble ha posat en l'oposició"

24/06/2024

Llorenç Córdoba proposa readmetre Alcaraz i tornar a formar govern amb tots els consellers de Sa Unió

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha proposat “per responsabilitat” a Sa Unió, l’opció de tornar a governar amb els consellers de la coalició amb els quals ara fa un any va començar a treballar en la institució, inclòs l’exvicepresident José Manuel Alcaraz, “deixant picabaralles en pro de complir amb la nostra obligació”.

Córdoba ha assegurat aquest dilluns que continua buscant solucions per a garantir la governabilitat de la institució després de la dimissió la setmana passada de diversos consellers de Sa Unió. En un comunicat, el Consell de Formentera ha explicat que aquestes solucions, segons el president, han d’anar d’acord amb el que va votar el poble de Formentera, i és que Gent per Formentera i PSOE passessin a l’oposició i que Sa Unió governés amb Córdoba com a president. “Estem en un moment complicat en el qual està joc la governabilitat del Consell de Formentera”, ha assenyalat el president, qui ha dit a més que “el poble de Formentera ha votat que volia un canvi i nosaltres, de moment, no l’estem aconseguint”.

En aquest sentit, ha recordat que la setmana passada va demanar que els consellers que conformaven la Junta de Govern no dimitissin perquè el Consell de Formentera fos governable, i la resposta va ser negativa. També va proposar que cadascun dels partits que tenen representació en la institució (PP, Compromís, PSOE i Gent per Formentera) nomenés un conseller amb dedicació exclusiva “per a tenir una Junta de Govern democràtica amb la participació de tots els grups polítics” i fins i tot dotar de competències aquells consellers que les volguessin, i el resultat també va ser negatiu. Sobre la possibilitat que es plantegi una moció de censura per part de Gent per Formentera i amb el suport del PSOE, ha dit que amb això governarien els partits que el poble ha posat en l’oposició.

24/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT