X

Lluc serà aquest cap de setmana punt de trobada de dones barranquistes

Descens de barrancs, formació i convivència, el menú per a la vintena de dones participants

24/11/2023

Lluc serà aquest cap de setmana punt de trobada de dones barranquistes

Aquest cap de setmana, Lluc acull la trobada de dones barranquistes, una cita promoguda per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada a través del programa ‘Dona i Esport’ i organitzada per la Federació Balear. La iniciativa reunirà 25 dones, de les Illes i de la Península, amb el barranquisme com a afició comuna. A banda de conviure i compartir experiències entre elles, també rebran formació en primers auxilis i baixaran dos torrents, el de Mortitx i el del Salt des Molinet, amb una vertical de més de 100 metres.

“El barranquisme és una qüestió física, tècnica i mental”, afirma Antonio Turrión, director del Comitè de Torrents i Barranquisme de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada. Tot i que encara és un esport poc conegut, la seva pràctica ha anat creixent els darrers anys, també entre les dones.

“Poses a prova la teva capacitat de superació. Cada salt és diferent, cada torrent és diferent… Et poses a prova a tu mateixa”, explica Dolores Notario, qui ja fa uns anys que practica barranquisme. Esperanza Avilés fa dos anys que s’inicià en l’activitat i ara “ho és tot” per a ella. Una pràctica que li permet descobrir una Mallorca desconeguda i gaudir-la amb els seus companys del club.

24/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT