POLíTICA

Llucmajor encara no té els doblers per dotar de clavegueram les urbanitzacions de Vallgornera, es Pas i Cala Pi

Les obres necessiten una inversió de 17 milions d'euros


L’Ajuntament de Llucmajor continua cercant finançament per poder dur a terme la dotació de serveis de les urbanitzacions de Vallgornera, es Pas i Cala Pi. Unes tasques que estan pressupostades en 17 milions d’euros. Fa més d’un any que cerquen aquests doblers. A les tres urbanitzacions, recordem-ho, no hi ha clavegueram i les fosses sèptiques han causat filtracions d’aigües brutes que han afectat la cova de Vallgornera.

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha explicat al programa ‘Al dia Mallorca’ d’IB3 Ràdio, que el consistori continua cercant doblers per poder dotar de clavegueram les urbanitzacions. Unes obres que tenen un pressupost elevat per mor de les condicions del terreny. Això perquè les perforacions han d’evitar fer malbé la cova.

Els habitatges actuals tenen fosses sèptiques que han causat filtracions d’aigües brutes i han afectat la cova de Vallgornera. Un espai protegit i amb un elevat valor mediambiental. L’estiu del 2019 el consistori va paralitzar les llicències d’obra per preservar aquest indret. No s’hi pot fer cap obra nova ni cap reforma fins que les urbanitzacions no tenguin clavegueram i depuradora.


 IB3´àudios Sent aquí la notícia sencera

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |