Llull guia el Madrid a la final Four

Victòria per 76-87 a la pista del Maccabi que tanca la sèrie amb un contundent 3-0

27/04/2022

12

El Reial Madrid tornarà a jugar la final Four, després de tancar per la via ràpida la seva eliminatòria amb el Maccabi. Sergi Llull va guiar els de Pablo Laso fins al 76-87 final i a tancar la sèrie amb un incontestable 3-0. Començava amb energia el Maccabi, confiat a forçar el quart partit de la sèrie amb el suport d’un públic entregat. Però el Madrid no s’arrufava. Rudy, amb 9 minuts a pista, va deixar 3 punts i 3 assistències. Encara que l’ànima de l’equip tornà a ser Sergi Llull, que amb aquest triple marca de la casa, al final del tercer quart esmicolava les esperances del Maccabi. El menorquí firma una targeta de 18 punts i 6 assistències i el Madrid ja espera rivals a Belgrad. Sortirà de l’eliminatòria entre Barcelona i Bayern.