mallorca

Llum verda al projecte de reforma de l’Hotel Formentor

L'empresa promotora preveu invertir-hi més de 20 milions d'euros


L’Ajuntament de Pollença ha aprovat la llicència de reforma de l’Hotel Formentor. Aquesta llicència la va sol·licitar fa temps l’empresa Formentor Bay s.l., amb la intenció de poder fer-hi obra després de comprar l’immoble, ara en mans de la cadena Barceló. Una compra que s’efectuarà previsiblement el mes que ve. La inversió prevista del projecte de reforma és de més de 20 milions d’euros.

L’Hotel Formentor es va construir fa prop de 90 anys i necessita una reforma integral. Actualment l’hotel és de la cadena Barceló, però aviat podria passar a mans d’una nova empresa. Va ser aquesta empresa, Formentor Bay s.l. la que va sol·licitar la llicència de reforma i va posar com a condició que estigués aprovada per efectuar-ne la compravenda.

L’Ajuntament ha estudiat a fons el projecte i pensa que suposarà un impuls important per al turisme de. En principi, l’obra de reforma preveu una reforma integral de l’estructura de l’emblemàtic hotel, i eliminar habitacions per fer més àmplies les existents i guanyar en qualitat.

L’Ajuntament de Pollença ha aprofitat el projecte per negociar la cessió de franc de tots els vials de l’àmbit de Formentor, com a condició per atorgar la llicència. I no només els de l’entorn de la parcel·la hotelera, sinó també els de tota la zona urbanitzable.

L’objectiu és poder recepcionar el sòl urbà en un futur.


L’Hotel Formentor se suma a la llista dels establiments oberts a les Balears
El documental ‘Formentor, el mar de las palabras’ s’estrena a l’Atlàntida Film Fest

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Localitzen els tres menors desapareguts del centre de Santa Maria

Ara el Servei de Salut de Balears es traslladarà al centre amb la finalitat de realitzar-los una nova PCR, com és habitual en les sortides no autoritzades

El Govern assegura que està garantida la segona dosi de la vacuna per a les residències

Segons el darrer recompte, s'han subministrat més de 12.800 vacunes a les nostres illes

Salut comença a administrar la segona dosi a residents i treballadors de geriàtrics

La vaccinació ha començat a la residència Oms-Sant Miquel de Palma, quan es compleixen 3 setmanes exactes de l'administració de...

Les completes de Sant Antoni a Artà, sense públic

Només setze persones han assistit a l'interior de l'església