3.500 persones es retroben amb els ‘Ja t’ho diré’
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
L'equip que hi fa feina avisa del perill dels projectes d'ampliació dels ports de Fornells i d'Addaia per a aquests hàbitats
Contribuir a la mitigació d’impactes i la restauració d’hàbitats i capgirar els efectes de les activitats humanes en algunes de les badies poc profundes més ben preservades de les Balears. És el que pretén el programa “Conservació i restauració de badies somes a Menorca”, que acaba de posar en marxa aquesta primavera l’Observatori Socioambiental de Menorca, en aliança amb la Fundació Marilles, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes-CSIC i el grup ecologista GOB. El projecte posa la mirada en els ports de Maó, Fornells, Addaia i Sanitja.
Els tècnics avisen: els projectes aprovats d’ampliació dels ports de Fornells i d’Addaia posen en perill la integritat biològica i ecològica d’aquestes badies. A més de la pressió nàutica, també cal vigilar els possibles abocaments d’aigües residuals urbanes o els productes contaminants utilitzats en el manteniment dels vaixells. El projecte inclourà actuacions dirigides a millorar l’estat de conservació de les badies.
Amb una durada inicial de tres anys, el programa contempla la redacció de plans de restauració de les badies i el plantejament de possibles estudis necessaris per augmentar el coneixement de cara a la gestió d’aquests espais.
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
És un programa de l'Hospital de Son Espases que es va crear fa tres mesos
1.284 adolescents de 25 centres han escenificat els feminicidis produïts a Espanya des del 2003
Segons han confirmat a IB3 Notícies, hi ha una segona persona vinculada en el robatori que encara cerca la Policia i la Guàrdia Civil