X

Localitzen dos cadàvers a Xixona que podrien correspondre amb els d’un matrimoni alemany de Mallorca

Els agents han trobat una escopeta, per la qual cosa existeixen "indicis evidents" que l'home es va suïcidar, mentre que la causa de la mort de la dona "no queda clara" per l'estat de descomposició del cos

24/05/2024

Localitzen dos cadàvers a Xixona que podrien correspondre amb els d’un matrimoni alemany de Mallorca

La Guàrdia Civil ha localitzat avui divendres a Xixona (Alacant) els cossos sense vida d’un home de 61 anys i una dona de 48 que podrien correspondre, segons la principal hipòtesi de la investigació, al matrimoni que se cercava en la zona després que un ca va trobar-hi un braç humà a finals d’abril.

La troballa s’ha produït devers les 9.40 hores, quan la Guàrdia Civil d’Alacant, desplaçada des de Torrevella, ha localitzat dos cossos sense vida d’un home i una dona en avançat estat de descomposició, segons detalla en un comunicat. D’acord amb el que diu l’institut armat, “tots els indicis semblen confirmar” que els cadàvers trobats corresponen a un home de 61 anys i una dona de 48, tots dos de nacionalitat alemanya i residents a Mallorca, que haurien llogat un vehicle a l’illa el mes de gener i la desaparició de la qual investigava la Guàrdia Civil des de la troballa d’aquest cotxe a Xixona.

Els agents han trobat una escopeta, per la qual cosa existeixen “indicis evidents” que l’home es va suïcidar, mentre que la causa de la mort de la dona “no queda clara” per l’estat de descomposició en què es trobava el cos. Els cadàvers han estat localitzats aproximadament a mig quilòmetre del lloc on va ser trobat el vehicle llogat per la dona a Mallorca. Els cossos es trobaven en un lloc de difícil accés.

Segons la investigació, tots dos van arribar junts i a peu fins al lloc i que va ser en aquest escenari on es van produir els fets, probablement el mes de gener. Això no obstant, la Guàrdia Civil ha recalcat que la confirmació de les identitats i la resta dels detalls de les causes de la mort no es coneixeran fins que es realitzi l’autòpsia dels cossos. La Guàrdia Civil va iniciar un dispositiu de cerca que s’ha mantingut des que el passat 27 d’abril un ca va trobar el braç d’una dona, mentre passejava per la zona de la partida de l’Espartar, a Xixona.

24/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT