X

L’oferta de propietats de luxe també és insuficient per atendre la demanda a Mallorca

Ho diu el grup immobiliari de luxe Berkshire Hathaway HomeServices, en ple procés d'expansió global i que acaba d'aterrar a Mallorca 

09/06/2023

L’oferta de propietats de luxe també és insuficient per atendre la demanda a Mallorca

La demanda de propietats de luxe a l’illa de Mallorca per part d’estrangers no deixa de créixer. L’oferta, en canvi, no ho fa al mateix ritme. És, asseguren, insuficient. Un problema que seria global. Ens ho diu el grup immobiliari internacional Berkshire Hathaway HomeServices, en ple procés d’expansió i que des dels Estats Units acaba de començar la seva singladura a Mallorca. El CEO de l’empresa a les Illes Balears, Jorge Forteza, ha apuntat que els habitatges més demandats són apartaments amb vistes, “pels quals estan disposats a pagar per damunt del milió d’euros”, i finques rústiques  amb un preu al voltant dels 4 o 5 milions d’euros. 

Són clients que no pateixen les crisis econòmiques de la mateixa manera que la resta de la societat. Tot i això, Mallorca els atreu perquè, en molts casos, les condicions de compra són millors que a altres indrets del món. Principalment, per als nord-americans. “Per als estrangers, comprar a Mallorca no els és tan costós; els imposts que graven les propietats aquí estan molt allunyats als d’altres països europeus, i ja no diguem als Estats Units; i la connectivitat és bona. Arribar a Mallorca és molt senzill”, ha explicat el CEO a Espanya, Bruno Rabassa. De fet, la visita a propietats de luxe per part de ciutadans americans s’ha incrementat un 125% d’ençà de la posada en marxa del vol directe entre Palma i Nova York.

Però també, incideix, la connectivitat a Internet, molt millor, destaquen, que en algunes capitals europees. Això ha fet, diuen, que teletreballadors de tot el món estiguin interessats a venir a viure a Mallorca. A més, ens diu la responsable internacional d’aquesta firma immobiliària, Christy Budnick, el cost de la vida és molt semblant al d’algunes zones dels Estats Units. També és fonamental, afegeix, la seguretat que hi ha aquí.

09/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT