societat

L’Oficina Antidesnonaments de Palma ha aturat 1759 desnonaments

Cort demana impulsar canvis normatius estatals per acabar amb la problemàtica de l'habitatge

L%27Oficina+Antidesnonaments+de+Palma+ha+aturat+1759+desnonaments

L’Oficina Antidesnonaments de Palma, pionera a l’Estat Espanyol, ha aturat i resolt 1.759 desnonaments des que es va crear l’any 2015. En total han gestionat 3.332 expedients repartits principalment en impagament de lloguer, execucions hipotecàries i ocupació il·legal. En els darrers 4 anys, han augmentat els casos de gent que no pot pagar el lloguer per mor diuen, d’un preu abusiu.

Davant l’augment d’aquesta problemàtica, Cort demana impulsar canvis normatius estatals. Asseguren que estan contents amb la feina feta per la oficina, però veuen necessària una passa més.

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament es fa càrrec de moltes de les ajudes que s’adjudiquen a través de l‘Oficina Antidesnonaments. En concret, l’any 2019 van gastar més de 68 mil euros, essencialment en habitatge.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

CAEB i el Consell de Menorca organitzen un curs perquè els professionals dels sectors de la restauració i hoteler millorin l’eficiència

El programa inclou "eines per a millorar les vendes, nocions de gestió econòmica, organització d'esdeveniments o control d'estocs"

Ciutadella instal·la llums electromagnètics al pas de vianants a Sant Antoni Maria Claret

En un futur la incorporació de semàfors intel·ligents permetrà regular el trànsit segons el flux de vehicles real en cada...

Les Illes disposaran de 17 equips d’Atenció Primària per atendre a domicili els casos lleus de coronavirus

La situació al país és de contenció per evitar la propagació del COVID19

La capelleria Bonet, més d’un segle al cap dels eivissencs

Es tracta d'un dels darrers negocis del Passeig de Vara de Rey "de tota la vida" i ha estat reconegut...