societat

L’OMS recomana no posar una altra vacuna als que ja han rebut la d’AstraZeneca

Docents i policies, serveis essencials, volen seguir amb la seva immunització

L%27OMS+recomana+no+posar+una+altra+vacuna+als+que+ja+han+rebut+la+d%27AstraZeneca

La intercanviabilitat de la vacuna no es pot recomanar en aquest moment. D’aquesta manera s’ha manifestat l’Organització Mundial de la Salut davant la possibilitat de subministrar un antídot diferent del d’AstraZeneca per la segona dosi als menors de 60 anys. Aquesta és una possibilitat que el ministeri de Sanitat està considerant juntament amb la de deixar aquestes persones amb només una de les dosis posada. Afirmen els responsables de Salut que amb només una d’aquestes injeccions s’asseguren una immunització del 70%.

Els docents són un dels col·lectius que majoritàriament ha rebut el remei d’Oxford. Des de l’STEI afirmen que han rebut una allau de consultes, però que la majoria vol continuar endavant amb el seu procés d’immunització. El 98% de les 56.000 persones que formen part del col·lectiu de docents de les Illes ja han rebut la primera de les dosis.

Pel que fa a la Policia Nacional, des dels sindicats afirmen que la majoria dels agents que ja han rebut la primera dosi volen posar-se la segona per estar més segur en considerar-se un col·lectiu de primera línia. La Comissió de Salut Pública ha decidit ampliar la població diana de la vacuna d’AstraZeneca. D’aquesta manera ara anirà destinada a la franja d’edat de 60 a 69 anys.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Coiba dedica el seu premi anual a les infermeres de Balears pel seu “incansable treball” contra la covid

Les infermeres reconeixen que, tot i l'afectació de la pandèmia, la crisi sanitària ha servit per visibilitzar la seva tasca...

Els caçadors de Mallorca no podran caçar tórtores europees fins almanco el 2023

Menorca va ser el primer territori d’Espanya, juntament amb València, on es va prohibir la caça de la tórtora

Dotze projectes arquitectònics opten a fer la nova seu de Caixa Colonya, a Can Morató

Dimecres que ve es farà públic el nom del guanyador del concurs, que esperen poder començar aviat.