X

L’ONCE cerca mínim 10 treballadors més a Menorca

Higini Sanchís, nou director de l'organització a l'illa, veu la manca de treballadors com un dels principals problemes actualment i cerquen més venedors amb un mínim del 33% de discapacitat

22/07/2022

L’ONCE cerca mínim 10 treballadors més a Menorca

Ramiro López

L’ONCE de Menorca necessita treballadors. Segons afirma l’organització, el principal problema és la dificultat de trobar treballadors amb discapacitat a l’illa. Per anar bé i cobrir les nombroses baixes amb què compten, s’haurien d’incorporar 10 treballadors amb una discapacitat mínima del 33%. Aquestes són les primeres valoracions d’Higini Sanchís, nou director de l’ONCE de Menorca, qui substitueix Borja Rodríguez Dopazo, que dirigia l’ONCE des de 2019.

Aquests llocs de feina de l’ONCE suposen una oportunitat per a moltes persones amb discapacitat que no poden accedir a molts llocs de feina. És el cas de Carmen Jurado, que fa 11 anys que fa feina a l’organització.

Actualment, a Menorca només es compta amb 5 quioscs de venda de cupons, però es veu difícil poder incorporar-ne més. El que sí que es posarà sobre la taula és la modernització d’aquests punts.

22/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris