X

Lorena Torres, talent NBA per la selecció espanyola

És preparadora física i ha fet feina amb els San Antonio Spurs o els Philadelphia 76ers

08/04/2021

Lorena Torres, talent NBA per la selecció espanyola

Un lustre després, Sergio Scariolo i els seus homes tendran una nova oportunitat aquest estiu per desbancar els Estats Units del tron olímpic on romanen des de fa 13 anys. Per arribar-hi en les millors condicions possibles, la Federació Espanyola incorpora Lorena Torres, preparadora física especialitzada en ciències de l’esport.

Tot i la seva joventut, l’eivissenca arriba a l’equip nacional amb un currículum envejable. Acumula experiència a l’NBA com a preparadora física dels San Antonio Spurs i els Philadelphia 76ers; a Europa, amb el FC Barcelona. I enfora del parquet, destaca el seu treball des de fa anys amb l’equip nacional de natació sincronitzada. Una formació d’èxit, que va començar a ca seva, a Eivissa.

Igual que el seleccionador, Torres coneix de primera mà els avantatges del gran rival a Tòquio, i de moment, sembla difícil poder equiparar forces.

Torres també haurà d’afrontar el repte de la recuperació de Pau Gasol, el qual encara amb optimisme. Ella treballarà per fer història amb un equip al qual l’esport deu el seu moment de glòria.

 

08/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT