X

L’orgue d’Alaró torna a sonar

Durant aquests mesos que l'orgue ha estat en silenci, a través de les xarxes socials s'han pogut escoltar els concerts enregistrats, devers 5.000 persones s'hi han connectat cada setmana

06/06/2020

L’orgue d’Alaró torna a sonar

Redacció

Esperat dissabte avui a Alaró. Després de tres mesos han tornat “Els Matins de l’Orgue”, cancel·lats per mor de l’estat d’alarma. Però finalment avui, l’orgue ha tornat a sonar a la parròquia i davant un públic cobert amb mascaretes i asseguts mantenint la distància de seguretat.

Així ha tornat a sonar l’orgue de la parròquia de Sant Bartomeu, de mans del seu director, Miquel Bennàssar. Un esperat i sentit concert, que ret homenatge a una veïnada del poble, desapareguda fa unes setmanes i molt implicada en els concerts.

Des de l’any 2006, cada dissabte se celebren “Els Matins de l’Orgue”, interromputs fa 12 setmanes a causa de la pandèmia del coronavirus. El d’avui és el recital 629, l’esperaven amb ganes.

De l’aforament màxim permès de 80 persones, hi han assistit una quarantena que han complert les mesures de seguretat i d’higiene abans d’accedir al temple.

No tothom sabia que durant aquests mesos que l’orgue ha estat en silenci, a través de les xarxes socials s’han pogut escoltar els concerts enregistrats. Devers 5.000 persones s’hi han connectat cada setmana. Ara a poc a poc torna l’activitat i es reprenen les activitats i recitals en directe.

06/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris