societat

L’STEI afirma que fa dos anys la FESMAE ja tenia sospites de casos d’assetjament sexual

El comitè d'empresa diu que la Fundació va guardar dins un calaix un protocol contra l'assetjament que presentaren


El sindicat STEI denuncia que fa dos anys la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Balears ja tenia coneixement de l’existència de sospites sobre casos de presumpte assetjament sexual. És per això que en aquell moment el comitè d’empresa va presentar a la Fundació un protocol per actuar contra l’assetjament sexual que, tal com denuncia, va quedar dins un calaix.

La secretària de la dona a l’STEI Intersindical, Sandra Serra, ha criticat en declaracions a IB3 Ràdio que sigui ara, quan han aparegut dues denúncies de dues alumnes contra dos professors de l’ESADIB, que la fundació ha decidit presentar al comitè d’empresa un esborrany de protocol d’assetjament. Serra també lamenta que la Conselleria d’Educació ha actuat tard i reclama a l’administració que tengui plans d’igualtat i protocols d’assetjament.

El comitè d’empresa -integrat per l’STEI i Comissions- diu que “no vol formar part de la presentació d’aquest protocol d’assetjament ja que sembla una jugada que han perpetrat la gerència i la Direcció General de Formació Professional i Estudis Superiors Artístics“. L’STEI també es queixa que el passat 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, la responsable de Recursos Humans va enviar un missatge al comitè d’empresa amb un esborrany de protocol contra l’assetjament “com si fos un assumpte nou i va convidar els membres del comitè a participar-hi”.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

78 actes a establiments de les illes per incompliments en la distribució de bosses de plàstic.

Estan prohibides totes les bosses lleugeres de plàstic, incloses les compostables, mentre que totes les reutilitzables, fins i tot les...

Nova protesta dels empleats públics contra l’abús de la temporalitat

Exigeixen a les comunitats autònomes que apliquin la Directiva europea en la matèria i introdueixin els canvis legislatius oportuns per...

Suspès el Pancaritat a Son Bonet previst per avui diumenge

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd l'ha desconvocat "per problemes administratius"

Resignació en el sector de la restauració pel manteniment dels interiors tancats

Aquells que tenen terrasses saben que en dies de mal temps com els d'aquesta setmana, els ingressos també són mínims