X

L’STEI reclama a les famílies la seva implicació en l’educació dels fills

Arran del cas d'assetjament a un alumne d'un col·legi d'Alaró, el sindicat també demana a ajuntaments i institucions que apliquin programes preventius

20/10/2023

L’STEI reclama a les famílies la seva implicació en l’educació dels fills

Arran del cas d’assetjament a un alumne d’un col·legi d’Alaró, el sindicat STEI reclama a les famílies que s’impliquin en l’educació dels seus fills i que supervisin l’ús que els menors fan de les xarxes socials. Insisteixen que “de res” serveix el que es fa a l’escola, on hi ha protocols, si els fets es produeixen a l’exterior. Reclamen a ajuntaments i altres institucions que apliquin programes preventius.

Així mateix, per al sindicat STEI l’entorn social del menor és “fonamental” per inculcar bones pràctiques i prevenir conductes no adequades. El sindicat d’ensenyament considera que les situacions venen donades sobretot per influències de les xarxes socials.

Mentrestant, la Conselleria d’Educació ja n’ha activat els protocols corresponents, i inspecció educativa ja s’ha personat al centre amb la intenció de salvaguardar els drets dels menors. En les darreres hores, l’agressor ha demanat disculpes a les xarxes socials i ha intentat justificar la seva actuació. L’escola ja ha pres mesures disciplinàries.

Notícies relacionades >

20/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris