economia

Lufthansa oferirà vols a Palma des de Frankfurt i Munic

La raó és l'augment de reserves, que s'han multiplicat per 25 entre abril i principis de juny de 2021

Europapress


Lufthansa reforça els seus vols cap a Palma des de dues ciutats d’Alemanya, Frankfurt i Munic, amb el desplegament dels avions Boeing 747 i Airbus 350 per l’augment de reserves, que s’han multiplicat per 25 entre abril i principis de juny de 2021.

En concret, l’aerolínia operarà un Boeing 747-8 des de Frankfurt a Palma quatre dissabtes seguits durant les pròximes vacances d’estiu en Hesse a partir del 17 de juliol, mentre que també té previst operar un Airbus A350 des de Munic a l’illa balear a partir del 31 de juliol.

El Boeing 747-8 és l’avió més gran que Lufthansa opera actualment, i compta amb 364 seients en lloc dels 215 habituals, que normalment estan disponibles en aquesta ruta. Aquest avió ample ofereix als passatgers 88 seients en classe Business, inclosa la primera classe, així com 276 seients en classe Economy, inclosa la Premium Economy.

Per part seva, l’Airbus A350 és l’avió de llarga distància més sostenible de la flota de Lufthansa, ja que consumeix un 20% menys de querosè i és un 50% més silenciós que els models anteriors. L’aeronau ofereix 293 seients, dels quals 48 estan en classe Business i 245 en classe Economy, inclosa la Premium Economy.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada

El turisme nacional, factor clau en la recuperació de l’economia balear

El seu pes sobre el total d'arribades ha pràcticament duplicat el que era habitual

La temporada cicloturista podria viure un increment del 15% respecte a la del 2019

Mallorca s'aferra al cicloturisme per allargar una temporada turística atípica. Unes xifres que no pal·lien la pèrdua de la temporada...