X

Luis Rubiales dimiteix com a president de la Federació Espanyola de Futbol

En un comunicat, Rubiales assegura que es veu empès a prendre la decisió per la "veloç" suspensió de la FIFA i "la resta de procediments" oberts contra ell

11/09/2023

Luis Rubiales dimiteix com a president de la Federació Espanyola de Futbol

Redacció

Luis Rubiales ha anunciat la seva dimissió com a president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i també com a vicepresident de la UEFA. De moment, poques reaccions davant la renúncia de Rubiales, que deixa el càrrec després de la besada sense consentiment a Jenni Hermoso en la celebració del Mundial a Austràlia i Nova Zelanda. En un comunicat, Rubiales assegura que es veu empès a prendre la decisió per la “veloç” suspensió de la FIFA i “la resta de procediments” oberts contra ell.

Luis Rubiales ha ocupat el càrrec de president de la RFEF des del 2018; ara, la institució posarà en marxa el procés i mentrestant Pedro Rocha continuarà com a president en funcions. El secretari general de l’esport del Govern espanyol, Victor Francos, ha celebrat la dimissió de Rubiales. A més, Francos ha anunciat canvis a la llei de l’esport per enfortir el control públic sobre entitats com la Federació de Futbol. D’altra banda, el club de Jenni Hermoso, el Pachuca Femenil de Mèxic, ha homenatjat la campiona del món en el seu primer partit després del mundial.

11/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris