X

L’únic adult detengut per la violació grupal a Palma nega els fets

Els menors diuen que varen mantenir sexe consentit amb la nina. Ella manté que va acudir a una festa amb una amiga i que, un cop allà, una jove li va dir que si no tenia relacions amb els menors no sortiria del domicili

09/01/2020

L’únic adult detengut per la violació grupal a Palma nega els fets

El jove de 19 acusat per la violació grupal comesa a una menor al barri de Corea serà conduït als jutjats d’Avinguda Alemanya a primera hora d’aquest dijous horabaixa per declarar davant el jutge de guàrdia. De moment, en seu policial el jove ha negat la seva vinculació amb els fets.

Segons el testimoni que ha donat als investigadors de la Unitat de Familia i Dona de la Policia Nacional, ell va assistir a la festa però va partir abans que es cometés aquesta violació. A més, el detengut ha afegit que durant la festa va estar acompanyat tot el temps d’una jove amb qui manté una relació sentimental. Segons la seva Defensa, el testimoni de la víctima corrobararia aquesta versió, ja que assegurava que ell no l’hauria tocat en cap moment.

La darrera detenció per la violació grupal a una nina de 13 anys a un pis del barri de Corea de Palma s’ha produït avui dematí. El detengut té de 15 anys. Amb aquest ja són 6 els menors d’entre 14 i 17 anys que han estat arrestats.

A banda, del jove de 19 anys que declararà avui en seu judicial. Fonts jurídiques confirmen que, en seu policial, els menors han explicat que varen tenir sexe amb la menor però asseguren que va ser consentit.

Pel que fa als detalls, hi ha contradiccions entre ells. Només alguns parlen de sexe en grup. A més, podrien haver enregistrat un vídeo en el qual la nina practica sexe oral a un dels adolescents.

La versió dels menors també es contradiu amb la de la nina. Ella manté que va acudir a una festa amb una amiga i que, un cop allà, una jove li va dir que si no tenia relacions amb els menors no sortiria del domicili. Ho diu la denúncia que va ser interposada per una treballadora social del centre que s’ocupa de la tutela de la menor, i del qual hauria fugit la nit de Nadal.

L’únic detengut que ha de passar a disposició judicial és el jove de 19 anys. Els 5 menors que varen declarat, entre ahir i abans d’ahir, estan en llibertat amb càrrecs i un d’ells ha tornat al centre de menors del qual s’havia escapat. La policia no descarta que hi hagi més detencions.

 

09/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT