L’Urbia U Energia Palma guanya el derbi davant el ConectaBalear Manacor per 3-1

Rodrigo Pernambuco, amb 30 punts, i Walter Da Cruz han estat els jugadors més destacats del partit

21/12/2020

L’Urbia Palma ha anat de menys a més i el Manacor, al revés. A l’inici ha regnat la igualtat però l’Urbia no estava còmode amb el seu bloqueig. Ho ha aprofitat el Manacor per agafar avantatge. De sobte, però, les tornes han canviat i l’Urbia s’ha despert. Gràcies als punts de Pernambuco i Elvis de Oliveira, amb Gaby del Carmen, intractable al servei i amb un Valter da Cruz inmillorable en el bloqueig. El primer set s’ha tancat amb un parcial de 14 a 1. El Manacor no estava disposat a rendir-se i ho ha demostrat a la segona mànega. Ha començat com la primera, amb igualtat fins gairebé al final. El Manacor ha sabut llegir les intencions de la defensa dels de Dreyer que han desaprofitat les darreres oportunitats. Gaby del Carmen i Pernambuco han fallat en el servei, i tampoc ha entrat aquesta rematada de Cairús. 20-25 i set pel Manacor. El tercer, Pernambuco ha començat intractable amb 3 punts consecutius, dos de servei directe. I la dupla Elvis -Juanmi ha tancat el set amb 6 punts d’avantatge per jugar-s’ho tot al quart. La tensió era evident. El Manacor no ha abaixat els braços, però l’Urbia ha estat millor. Pernambuco no ha fallat en el servei i tampoc no ho han fet Perini i Valter en el bloqueig. El central brasiler ha tancat el partit amb aquesta espectacular rematada. 3 a 1 i victòria palmesana al derbi mallorquí.