SOCIETAT

L’ús de la bicicleta augmenta després del confinament

Els comerciants destaquen un repunt de les reparacions


La bicicleta es presenta com el mitjà de transport alternatiu que podria omplir les ciutats en els pròxims anys. Les ganes de sortir i fer esport després del confinament, i la possibilitat de mantenir més fàcilment la distància de seguretat amb aquest vehicle han fet que molts de ciutadans hagin decidit dur al taller l’antiga bicicleta i provar una manera diferent de recórrer els carrers que no sigui amb cotxe.

Han estat molts de dies a casa, pràcticament sense sortir al carrer, i ara la necessitat d’esbarjo i d’esport s’ha multiplicat. Probablement per això i perquè permet mantenir fàcilment la distància de seguretat, la bicicleta s’ha convertit en el transport perfecte per a la desescalada.

Els comerciants expliquen que hi ha hagut un augment de les vendes d’aquest vehicle després del confinament, però que és normal després de dos mesos sense activitat. El que sí que destaquen és el repunt, sobretot, de les reparacions i posades a punt de les bicicletes de passeig.

Una manera de fomentar el transport en bicicleta és fer més carrils bici, com aquest que l’ajuntament de Palma habilita ara a la zona on es troba l’estadi Lluís Sitjar. A més, el Consell de Mallorca ha iniciat també la licitació del projecte per a la construcció d’un itinerari de vianants i bicicletes a Son Espases.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |