X

Madonna a Barcelona: “Fa tres mesos estava a l’UCI mig morta i ara està fresca com una rosa”

La cantant actua avui i dijous al Palau Sant Jordi de Barcelona, únics concerts a Espanya de la gira Celebration Tour

01/11/2023

Madonna a Barcelona: “Fa tres mesos estava a l’UCI mig morta i ara està fresca com una rosa”

Els fans de Madonna ja esperen avui retrobar-se amb la cantant en plenes facultats en els dos concerts al Palau Sant Jordi de Barcelona per  celebrar els quaranta anys de carrera, recuperada ja de la malaltia que la va obligar a cancel·lar l’inici de la gira americana.

Després de la greu infecció bacteriana que la va obligar ingressar a l’UCI a principis de l’estiu passat, les 36.000 persones que havien comprat entrades per als concerts de Barcelona —únics a Espanya— van témer el pitjor; però la diva del pop, de 65 anys, va superar la malaltia i a mitjan agost va anunciar que estaria en plena forma per a les dates del tram europeu de Celebration Tour.

Aquesta gira recorre quaranta anys de carrera, des dels inicis a Nova York en els anys vuitanta, on Madonna Louise Ciccone va arribar amb vint anys des del seu Bay City natal disposada a triomfar, fins als seus darrers èxits. El concert està dividit en sis actes, amb canvis en l’escenografia i el vestuari que permeten recórrer tota una vida.

El primer tram reuneix temes dels primers discos, amb una estètica inspirada en el punk i la contracultura dels vuitanta, per a després viatjar per tots els estils que ha abraçat en quatre dècades. Més de vint ballarins i un escenari de grans dimensions replet de pantalles i focus envolten l’artista en aquesta gira, que inclou en el repertori èxits com “Holiday”, “Like a prayer” i “Like a virgin”.

A Barcelona totes les entrades estan venudes: van volar quan va anunciar la primera data —el primer de novembre—, i ràpidament va haver-hi una segona data —el dos de novembre—, que també es va esgotar en temps rècord, malgrat la polèmica dels preus. Les entrades de graderia i pista van sortir a la venda amb xifres raonables, però l’aplicació de preus dinàmics va disparar algunes localitats i hi ha espectadors que han arribat a pagar autèntiques fortunes per paquets VIP.

Després dels dos concerts de Barcelona, Madonna viatjarà a Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Holanda i una altra vegada a la Gran Bretanya, abans de botar a Nova York, on iniciarà l’extens recorregut americà, en el qual ha reprogramat la major part de les dates que va haver d’anul·lar aquest estiu.

01/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris