X

El Govern central accepta incrementar les freqüències dels vols interilles a partir de la setmana que ve

De moment, les connexions entre Mallorca i Menorca i entre Mallorca i Eivissa passarien d'una a dues.

04/05/2020

El Govern central accepta incrementar les freqüències dels vols interilles a partir de la setmana que ve

El Govern central ha acceptat, aquest dilluns, la petició del conseller balear de Mobilitat, Marc Pons, de començar a incrementar, a partir de la setmana que ve, el número de freqüències dels vols entre Mallorca i Menorca i Mallorca i Eivissa, i de permetre també el passatge en el transport marítim interilles.

Pons i la resta de responsables de Mobilitat del territori espanyol s’han reunit avui de forma telemàtica amb el ministre José Luis Ábalos. A partir d’aquest dimarts, el conseller començarà a definir amb la secretària general de Transports i Mobilitat del Ministeri, María José Rallo, el disseny que ha de tenir el nou quadre de connexions interilles. El document ha de quedar recollit en l’ordre que el Govern publicarà els propers dies al Butlletí Oficial de l’Estat.

La proposta de partida del Govern és passar la propera setmana d’una connexió entre Mallorca i Menorca i entre Mallorca i Eivissa a dues, tot i que aquest volum de freqüències s’anirà revisant de manera gradual en funció de la situació sanitària de l’arxipèlag.

04/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris